Verzenden & retourneren

Verzendkosten

Voor bestellingen tot € 125,- ex BTW worden vrachtkosten in rekening gebracht. De vrachtkosten bedragen dan € 7,50 ex BTW. Voor zendingen naar België wordt een toeslag van € 15,00 ex BTW gerekend.
 

Verzending

Je pakket wordt doorgaans binnen 2 werkdagen na het plaatsen van de bestelling bezorgd. We verzenden al onze pakketten met DHL en er kan bij ontvangst om een handtekening worden gevraagd. Indien je niet aanwezig / thuis bent om het pakket in ontvangst te nemen, zal de vervoerder nog een tweede keer het pakket aanbieden. Mocht deze levering wederom niet slagen dan zal de chauffeur een briefje achterlaten met informatie over hoe en waar je het pakket kunt afhalen. Let op dat we een afleveradres niet meer kunnen veranderen zodra de bestelling is verzonden. 
 

Retouren

Als je om welke reden dan ook niet tevreden bent met je online aankoop, dan kun je de ongebruikte artikelen retourneren binnen 14 dagen na ontvangst (op eigen kosten). De artikelen moeten onbeschadigd worden geretourneerd. 

Indien je de bestelling wilt retourneren, neem dan contact op met onze klantenservice op 076-5229942. Verzend het pakket naar het volgende adres:

Anjin Disposables
Strijbeekseweg 5
4851SK Ulvenhout
Nederland

Alle goederen worden bij ontvangst geïnspecteerd. Artikelen moeten onbeschadigd en in de originele verpakking worden geretourneerd. Binnen 14 dagen ontvang je een terugbetaling voor de geretourneerde artikelen op de rekening die je hebt gebruikt voor de originele aankoop. Verzendkosten zijn voor eigen rekening. We zijn niet verantwoordelijk voor artikelen die ten onrechte naar ons worden teruggestuurd. We raden je aan om gebruik te maken van een koerierdienst die je verzekert voor de waarde van de producten die je terugstuurt, of je een bewijs van verzending geeft.